Cardona celebra aquest dissabte la Fira d'Entitats

Última revisió 16-11-2020 23:19
30/04/2013

El teixit associatiu de Cardona es donarà cita aquest dissabte, 4 de maig, a la quarta edició de la Fira d'Entitats del municipi

Una quarantena d'associacions participaran en la mostra que organitzen l'Ajuntament i la Comissió Social de Cardona amb l'objectiu de recolzar i promoure la tasca de les associacions de la vila, lluitar contra les drogodependències i promoure els hàbits de vida saludables, especialment entre la població jove de la vila.

La Fira manté l'estructura de les passades edicions amb la programació d'activitats durant tot el dia i amb l'obertura dels estands de les entitats a la tarda. La Fira començarà al matí amb la decoració dels estands per part de les entitats i la realització de diverses activitats com una ballada de gegants a les 11 del matí a la Fira, un concurs de pintura, un Encierro" Infantil i un taller de castells entre altres propostes. Els actes del matí acabaran amb una arrossada popular a la plaça de la Fira.

La Fira reprendrà la seva activitat a les 4 de la tarda amb un Cafè-concert a l'escenari de la Fira i jocs infantils de Festa Major al Pavelló d'esports. Durant tota la tarda es realitzaran diverses actuacions a l'escenari de la Fira i es presentarà el llibre "Quan Catalunya va dir prou" de Pere Martí. A més, durant tota la jornada hi haurà una exposició de vehicles clàssics i de competició a la Fira de Dalt, els alumnes de les escoles de Cardona faran de reporters de la Fira i també es farà una recollida d'aliments entre altres activitats.

Per veure el programa complet de la Fira cliqueu aquí.

"