Sant Jordi 2013 a Cardona

Última revisió 16-11-2020 23:19
22/04/2013

Demà dimarts, 23 d'abril, l'Associació de Veïns i Amics del Barri Mercat celebrarà la festivitat de Sant Jordi amb els alumnes de les escoles de Cardona. A partir de dos quarts d'onze del matí els escolars de la vila arribaran a la Plaça del Mercat on es llegiran poemes sobre Sant Jordi, Cardona i Catalunya.

A continuació hi haurà una penjada de poemes i coca i xocolata per a tots els alumnes participants. Igualment, Cardona celebrarà la festa del patró de Catalunya durant tot el dia amb parades de llibres i roses al carrer.

La celebració de Sant Jordi a Cardona va començar aquest dissabte amb una jornada festiva organitzada per l'Agrupament Escolta Hug Folc que va comptar amb diverses activitats per a la quitxalla i amb una animació infantil.

A més, el Castell de Cardona va acollir diumenge l'acte de presentació de La Coronela de Barcelona, entitat dedicada a recuperar la història d'aquesta força armada defensora de la ciutat de Barcelona durant el setge de l'11 de setembre de 1714. L'acte, gratuït i obert a tothom, va començar a les 19:30 hores al pati ducal del castell de Cardona i estava organitzat per l'Ajuntament de Cardona, la Fundació Cardona Històrica i la Coronela de Barcelona amb motiu de la festivitat de Sant Jordi.