El Parc Cultural de la Muntanya de Sal i Món Sant Benet difonen conjuntament les visites guiades als dos equipaments culturals

Última revisió 16-11-2020 23:19
02/04/2013

La Fundació Cardona Històrica ha assolit un acord de col.laboració amb Món Sant Benet per promocionar conjuntament les visites als dos centres culturals. D'aquesta manera, amb la compra d'entrades a cada una dels 2 equipaments s'entregaran vals de descompte per motivar la visita al Parc Cultural de la Muntanya de Sal i al Món Sant Benet.

A partir d'aquesta Setmana Santa, la recepció del Parc Cultural de la Muntanya de Sal entrega als visitants un val del 15% de descompte sobre visites combinades al Monestir de Sant Benet de Bages i a la Fundació Alícia. De la mateixa manera, a la recepció de Món Sant Benet s'entrega als visitants un val del 15% de descompte per visitar el Parc Cultural de la Muntanya de Sal.

Aquesta actuació es fruit d'un acord de col·laboració a què s'ha arribat per fer difusió conjunta de les activitats turístiques dels dos equipaments culturals.

Per a més informació en relació als horaris i preus, es pot consultar els webs següents:
- www.cardonaturisme.cat
- www.monstbenet.com