Cap de setmana de Caramelles a Cardona

Última revisió 16-11-2020 23:19
31/03/2015

La tradicional festa de Caramelles omplirà de música, balls i colors la vila cardonina durant aquest cap de setmana. Les colles de caramellaires de la vila ducal sortiran pels carrers i barris per festejar l'arribada de la Pasqua i la primavera tot entonat les cançons i fent els balls tradicionals d'aquesta festa.

Les cantades començaran el dissabte a la tarda, amb els Caramellaires de Pagès cantant pel barri de Segalers, a la zona d'El Remei, on beneiran la terra amb el seu tradicional ball de cascavells. També a la tarda, el grup de cant coral L'Amistat cantarà pels carrers i places del centre històric de Cardona. Ja de nit, la Coral Cardonina i l'Escolania parroquial cantaran a la Plaça Mercat i a la plaça de la Fira de baix després de la Vetlla Pasqual.

Diumenge al matí els Caramellaires de la Coromina cantaran pel nucli antic de la Coromina. Tot seguit, els Caramellaires de Pagès, la Colla Jove i els Caramellaires de la Coromina cantaran pel centre històric de la vila i a les 13:30 hores es trobaran i cantaran davant de l'Ajuntament. En acabar es cantarà la Sardana de Cardona. Durant la tarda de diumenge els Caramellaires de Pagès cantaran pel barri de Segalers, a la zona de Sant Salvador. Finalment dilluns al matí els Caramellaires de la Coromina cantaran per pagès.

Cliqueu aquí per veure el programa de les Caramelles 2015.