Cardona recull 81 donacions de sang en un matí

Última revisió 16-11-2020 23:19
15/03/2013

La Marató de Sang de Cardona, celebrada el passat diumenge a Cardona, va aconseguir recollir un total de 81 donacions de sang i va sumar 7 nous donants. La jornada es va realitzar durant tot el matí al pavelló municipal d'esports i va comptar amb la col.laboració de diverses entitats i establiments comercials de la vila i la participació de nombrosos veïns i veïnes.

Els organitzadors de la Marató -Banc de Sang i Teixits, Associació de Donants de Sang del Bages, Creu Roja i Ajuntament de Cardona- van valorar molt positivament la jornada tant pel que fa al nombre de donacions com a la participació de la societat cardonina.

La Marató es va desenvolupar en un ambient festiu, amb tota mena d'activitats, actuacions, sortejos i regals. Durant tot el matí hi va haver inflables gegants pels més petits i tastes d'especialitats culinàries, a càrrec del cuiner cardoní, David Guitart, entre altres activitats.

L'organització agraeix la participació de tothom i destaca la importància d'aquest tipus d'accions per contribuir a sensibilitzar la població de la necessitat de donar sang.