Cardona commemora el Dia Internacional de la Dona

Última revisió 16-11-2020 23:18
03/03/2015

Cardona se sumarà als actes de commemoració del Dia internacional de la Dona, que se celebra cada 8 de març, amb la programació d'un espectacle de dansa, música i poesia i una obra teatral.

La regidoria de la Dona de l'ajuntament cardoní i la Biblioteca municipal Marc de Cardona han programat pel dilluns 9 de març l'obra teatral "Mirall endins", amb Elena Codó i Óscar Stuven, de la Companyia Entàndem. L'espectacle, que és gratuït i començarà a les 7 de la tarda, combina la música i la narració i reflexiona, a partir de diverses històries, sobre el concepte de feminitat.

A més, el diumenge 8 de març l'Escola de Ballet Maria Cinta de Súria, amb la col.laboració de l'Ajuntament de Cardona, organitza una exhibició de dansa música i poesia al passeig de la Fira a les 12 del migdia. Durant l'acte es llegirà el manifest del Dia Internacional de la Dona.

Per altra banda, el dissabte 7 de març l'Associació de Dones de Cardona organitza una xerrada sobre l'estrès i la dona a càrrec de la psicòloga cardonina Glòria Garcia. La xerrada que és oberta a tothom es farà al Centre Cívic a les 4 de la tarda.