L'Ajuntament amplia els horaris del pàrquing de Cal Badia i rebaixa el preu de les places a pupil·latge per augmentar-ne l'ús

Última revisió 16-11-2020 23:18
13/12/2012

L'Ajuntament de Cardona ha decidit ampliar l'horari d'obertura del pàrquing de Cal Badia per tal d'incrementar l'ús d'aquest equipament entre els ciutadans. Amb els nous horaris, que es començaran a aplicar a partir del proper divendres 21 de desembre, el pàrquing s'obrirà fins a les 12 de la nit els divendres, dissabtes, vigílies de festius i festius.

D'aquesta manera s'amplia fins a 3 hores l'horari d'obertura al públic en els dies anteriorment esmentats. La resta de dies de la setmana l'horari es manté com fins ara amb l'obertura del pàrquing a les 8 del matí i el tancament a les 9 de al nit.

Reducció de la quota mensual i noves modalitats de pagament a pupil·latge
L'Ajuntament també ha introduït canvis en els preus per a l'ús a pupil·latge de l'aparcament. La intenció del consistori és treure més profit d'aquesta instal·lació i per aquest motiu ha creat una nova modalitat de pagament per a quinze dies al preu de 25 euros (iva inclòs). A més també ha reduït la quota mensual a 40 euros (iva inclòs).

Pel que fa a l'ús diari de les places d'aparcament s'estableix un preu de 30 cèntims per 1 hora, 1 euro la segona hora i 1,5 euros a partir de la tercera hora. Aquestes tarifes es començaran a aplicar a partir de l'1 de gener.