La Biblioteca Marc de Cardona presenta aquest divendres la seva mascota

Última revisió 16-11-2020 23:18
12/12/2012

La Biblioteca municipal Marc de Cardona presentarà aquest divendres la seva mascota, una iniciativa encaminada a dinamitzar l'equipament i fer-lo el màxim d'atractiu als ulls dels més petits. L'acte comptarà també amb la presentació de l'obra de literatura infantil "Els llibres de Sal" de Joan Company i Arpa amb ilolustracions d'Anna Terricabras.

Per celebrar el naixement de la mascota s'han preparat diverses activitats que començaran a les 6 de la tarda amb una hora del conte, a càrrec de Montse Mujal que explicarà el relat sobre "Els llibres de Sal" i, a continuació, es donarà a conèixer la nova mascota realitzada pel mestre geganter Toni Mujal.

L'acte prosseguirà a les 7 de la tarda amb la presentació del llibre "Els llibres de Sal" per part dels seus autors, Joan Company i Arpa i Anna Terricabras. A continuació, Toni Mujal presentarà la mascota de la biblioteca i es farà l'entrega solemne de la mascota i el conte a la Biblioteca. La cloenda de l'acte, que és obert a tothom, la farà l'alcalde de Cardona, Ferran Estruch.