Aquest cap de setmana torna a Cardona el Festival Traç Dansa

Última revisió 16-11-2020 23:18
16/11/2012

El teatre Els Catòlics de Cardona acollirà aquest cap de setmana dues noves propostes artístiques del Festival de Dansa i moviment a la Catalunya Central, Traç Dansa 2012.

La primera de les cites es viurà avui divendres, 16 de novembre a les 21:30 hores, amb l'espectacle "Las muchas" de la Companyia Mariaantònia Oliver. La peça, una reflexió sobre el pas del temps i la vitalitat del cos humà, serà interpretada per Mariaantònia Oliver acompanyada de 8 dones de Cardona. La funció es completarà amb un tastet gastronòmic de la mà del cuiner cardoní David Guitart. El preu de l'entrada és de 10 euros.

El segon espectacle del Traç Dansa per aquest cap de setmana portarà a Cardona el reconegut grup Brodas Bros, una companyia de referència en l'àmbit dels balls urbans. Brodas Bros presentarà a Cardona el seu espectacle "BR2" el diumenge 18 de novembre. La funció començarà a les 7 de la tarda i a les 8 el cuiner cardoní David Guitart oferirà un tastet gastronòmic. El preu de l'entrada és de 10 euros.

El Traç Dansa 2012 està organitzat per Issimm Dansa i compta amb la col.laboració de la Fundació Vila Medieval de Cardona, el Consell Comarcal del Solsonès, els ajuntaments de Cardona i Solsona, l'Institut d'Estudis ilerdencs de la Diputació de Lleida i el Departament de Cultura de la Generalitat. El programa del festival inclou un total de 8 propostes artístiques que es programaran a Cardona i Solsona entre els mesos de juliol i desembre d'enguany.

Cliqueu aquí veure la programació completa.