Cardona celebra aquest dissabte la Festa del Sol del Solsonès amb l'assistència del Conseller de Benestar Social, Josep Lluís Cleries

Última revisió 16-11-2020 23:18
15/11/2012

Cardona acollirà aquest dissabte, 17 de novembre, una nova edició de la Festa Literària Musical del Sol del Solsonès que impulsa aquesta entitat de suport a les famílies i les persones afectades per dolències mentals i drogodependències.

La cinquena edició de la Festa del Sol, se celebrarà al teatre Els Catòlics i comptarà amb l'assistència del Conseller de Benestar Social i Família de la Generalitat, Josep Lluís Cleries que serà a Cardona per participar a la gala. L'acte començarà de 2/4 de 10 de la nit i reunirà diversos col.laboradors del teixit social i cultural de Cardona. Les entrades es poden adquirir al preu de 7 euros a l'Oficina de Turisme i 2 hores abans de l'espectacle al teatre Els Catòlics. Els beneficis que s'obtinguin de la gala es destinaran als projectes que porta a terme el Sol del Solsonès.

Entre els participants a la gala hi haurà el Ballet d'extraescolars de l'escola Mare de Déu del Carme, l'actuació dels alumnes de l'Escola municipal de Música, Musicant i del grup musical Nosaltres. També seran presents a la cita Montserrat Canal, Joan Gener i Fidel Gangonells que recitaran poesia. A la cita també hi participaran Roser Sucarrats i Laura de Castellet i Andrés Morente i Jordi Quintero. Completaran les actuacions musicals el SOL Canta i la Fònica de Freixinet. Marta Muixí serà l'encarregada de presentar l'acte. Al final de la gala es sortejarà una estada d'una nit i esmorzar per a dues persones al Parador Ducs de Cardona i un sopar per a dues persones al Vilar Rural de Cardona.

L'acte serà presidit per l'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, acompanyat del Conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, la regidora de Benestar Social i Salut, M. Elena Xixons i el president del Sol del Solsonès, Enric Serra. L'organització d'aquest esdeveniment és possible gràcies al marc de col·laboració que des de fa uns anys estan impulsant l'Ajuntament cardoní i el Sol del Solsonès que també ajuda a persones i famílies de la vila. També participa en l'organització Creu Roja de Cardona i diverses empreses i entitats de la vila que col.laboren per fer possible la festa.