El teatre Els Catòlics de Cardona acull aquest dissabte una nova proposta del Traç Dansa 2012

Última revisió 16-11-2020 23:18
24/10/2012

El Festival de Dansa i moviment a la Catalunya Central, Traç Dansa 2012, presenta aquets dissabte a Cardona una nova proposta artística amb les actuacions de les companyies La Macana i Proyecto D_Ruses.

La funció començarà a 2/4 de 10 de la nit al teatre cardoní i inclou la programació de dues peces de dansa contemporània. En la primera part, Caterina Varela i Alexis Fernàndez, creadors de la companyia La Macana, oferiran l'espectacle Ven, mentre que la segona proposta de la nit porta per títol Cîteaux i és una peça creada per la companyia Proyecto D_Ruses.

En acabar la dansa hi haurà un tast gastronòmic a la plaça davant del teatre Els Catòlics de Cardona. Les entrades es podran adquirir una hora i mitja abans de l'inici de l'espectacle al mateix teatre a un preu de 10 euros.

El Traç Dansa 2012 està organitzat per Issimm Dansa i compta amb la col.laboració de la Fundació Vila Medieval de Cardona, el Consell Comarcal del Solsonès, els ajuntaments de Cardona i Solsona, l'Institut d'Estudis ilerdencs de la Diputació de Lleida i el Departament de Cultura de la Generalitat. El programa del festival inclou un total de 8 propostes artístiques que es programaran a Cardona i Solsona entre els mesos de juliol i desembre d'enguany.

Cliqueu l'enllaç veure la programació completa:

TRAÇ DANSA 2012