Prova d'Accés a Cicles Formatius de Grau Mig

Última revisió 16-11-2020 23:17
27/09/2012

L'Ajuntament de Cardona s'ha adherit a un conveni amb la Diputació de Barcelona per tal de realitzar al municipi un curs de preparació a les proves d'accés a Cicles Formatius de Grau Mig.

Davant la crisi econòmica actual, s'estan engegant diverses mesures per intentar pal·liar aquesta situació, i una d'elles és formar a col·lectius que per desmotivació escolar o per la impossibilitat de continuar estudiant per motius personals, no han acabat els seus estudis.

Per tant, l'objectiu d'aquest curs, és que les persones que no tenen la ESO, que és la titulació mínima exigida per matricular-se en un cicle formatiu, puguin cursar aquests ensenyaments i el fet de superar-la, els doni dret a continuar estudiant.

Per accedir a aquest curs no hi ha límit d'edat, però s'haurà de tenir com a mínim 17 anys o complir-los durant l'any 2013, i no disposar del Graduat d'Educació Secundària Obligatòria.

El termini per inscriure's, serà la primera quinzena d'octubre, ja que es preveu iniciar el curs el proper 22 d'octubre i finalitzarà a finals d'abril.

Els curs té un total de 330 hores, que es desglossaran de dilluns a dijous de 18:00h a 21:30h a les instal·lacions de l'Intitut Sant Ramon de Cardona.

Per més informació, adreceu-vos al Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Cardona, de dilluns a dijous de 10h a 14h.

Per tal de fer la inscripció és necessari portar la fotocòpia del DNI, i fer el pagament de 30EUR.