Aquest dissabte arriba a Cardona la Festa pels Drets dels Infants

Última revisió 16-11-2020 23:17
19/11/2014

Cardona celebrarà aquest dissabte la cinquena edició de la Festa pels Drets dels Infants amb diverses activitats adreçades als infants de la vila.

Durant tot el matí es farà una recollida d'aliments, roba i productes d'higiene a la plaça de la Fira. Es demana que els aliments siguin principalment: llet, farina, galetes, llaunes en conserva, oli, sucre, sal, llet infantil, sucs de fruita i els productes d'higiene: bolquers i sabó. A partir de les 11 del matí hi haurà un esmorzar popular i es faran tallers, jocs i dinàmiques. Finalment, a les 12.30 hores, els nens i nenes de l'Esplaia't representaran un conte teatralitzat a la Sala Polivalent del Centre Cívic/Casal de Joves.

Amb aquesta jornada, Cardona se suma a la commemoració del Dia Universal dels Drets dels Infants, que se celebra cada any el 20 de novembre i que enguany coincideix amb el 25è aniversari de la Convenció pels Drets dels Infants . La Festa està organitzada per: AMPA Mare de Déu del Carme, AMPA Mare de Deú del Patrocini, AMPA Joan de Palà, AMPA Aliret, Biblioteca Marc de Cardona, Càritas, Creu Roja, Agrupament Escolta Hug Folc i Ajuntament de Cardona.