L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Cardona estrena la web de l'entitat

Última revisió 16-11-2020 23:17
31/08/2012

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Cardona ha posat en marxa un nou servei web per tal de facilitar la comunicació als ciutadans i augmentar la difusió dels avisos preventius i les activitats que porten a terme l'entitat i el consistori en matèria de seguretat ciutadana.

La nova web, que ja es pot consultar a l'adreça d'internet (www.avpccardona.com), ofereix informació actualitzada dels avisos i alertes de la Direcció General de Protecció Civil, a més d'informació en temps real dels mapes de risc d'incendi, dels avisos meteorològics o fins i tot de l'activitat sísmica.

La web s'ha dissenyat amb l'objectiu d'oferir als ciutadans una eina pràctica i ràpida d'accedir a la informació de protecció civil en casos d'emergències, però també, com un espai per donar a conèixer als ciutadans les recomanacions i els consells de seguretat sobre protecció civil. Així, a la web s'hi poden trobar consells en cas d'incendi, onades de calor, aiguats, inundacions i nevades, entre d'altres.

A més, els ciutadans que consultin la web disposen també d'informació sobre l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Cardona, així com, una galeria d'imatges amb fotografies dels serveis preventius i activitats que porta a terme l'associació.