Una Nit d'Òpera, última cita del Cicle Espais

Última revisió 16-11-2020 23:17
28/08/2012

El Cicle Espais de Cardona posarà aquest divendres el punt i final a la seva segona edició i ho farà amb una nit dedicada a la música i en especial a l'òpera. La darrera cita del Cicle oferirà un recital operístic a càrrec de la formació Arçduo. El duet musical format per la soprano Cristina Koch i la pianista Trini Mujal interpretarà diverses peces musicals amb àries i duets de W.A. Mozart, G. Puccini i J. Strauss entre d'altres compositors.

El concert començarà a les 21:30 hores al parc del raval de sant Joan i una hora abans els assistents podran degustar diverses tapes i vins del tast gastronòmic que s'oferirà per celebrar la quarta i última cita del cicle.

El Cicle Espais està organitzat pels Amics de la Cultura de Cardona, la regidoria de Cultura de l'Ajuntament i el Traspunt, amb la col.laboració de la Comissió de Festes del raval de sant Joan. En aquesta segona edició, el Cicle Espais ha repetit la bona acollida de públic que va tenir en la seva estrena i es consolida com una de les cites culturals destacades de la vila.