Dansa i música al Parc Cultural de la Muntanya de Sal

Última revisió 16-11-2020 23:17
27/07/2012

El passat dissabte dia 21 i diumenge dia 22 de juliol, la dansa, la música, la gastronomia i els vins es van combinar perfectament en un espai natural únic: la Muntanya de Sal de Cardona. En aquests dos dies es va celebrar l'activitat Sal i Dansa", organitzada per la galeria d'art ISSIMM, l'Ajuntament de Cardona, la Fundació Cardona Històrica i la Fundació Vila Medieval de Cardona.

Més de 100 persones entre els dos dies, es van trobar a les instal.lacions del Parc a les 20.30h per iniciar el descens amb vehicle fins als peus de la Muntanya de Sal. Tot seguit va començar una visita guiada per l'interior del jaciment. En arribar a l'anomenada Capella Sixtina va començar l'espectacle de dansa i música Suites de Bach. Es tracta de tres actuacions de dansa sota la direcció i interpretació de Bebeto Cidra acompanyat de Camille Allaume. La dansa es va inspirar en tot moment en diferents peces de J. S. Bach interpretades per la violoncelolista Andrea Peiron. En acabar l'espectacle, els assistents van gaudir d'un còctel a l'exterior de la Muntanya de Sal i finalment es va servir un tast gastronòmic a càrrec del cuiner cardoní David Guitart acompanyat per vins de la D.O Pla de Bages.

L'activitat està inclosa dins la programació d'activitats d'estiu que des de la Fundació Cardona Històrica, fundació privada municipal que gestiona els centres turístics de la vila, s'ha previst enguany a fi de dinamitzar i promocionar el patrimoni local.

"