Torna el Cicle Espais de Cardona

Última revisió 16-11-2020 23:17
26/07/2012

Cardona estrena aquest divendres 27 de juliol una nova edició del Cicle Espais que oferirà 4 propostes culturals en 4 espais emblemàtics de la vila. El Cicle Espais, que impulsen la regidoria de Cultura de l'Ajuntament i els Amics de la Cultura de Cardona, programarà fins a 4 espectacles gratuïts en els que es podrà gaudir de teatre, poesia, jazz i òpera.

La cita inaugural del cicle serà aquest divendres amb la representació teatral de l'obra La mort i la donzella" a càrrec del grup El Retaule. L'obra es representarà a la plaça Mercat a partir de les 9 de la nit i comptarà amb un tast gastronòmic amb la col.laboració del grup de Teatre El Traspunt.

La segona proposat del cicle portarà a Cardona el poeta Josep Pedrals que interpretarà la seva obra "El romanço d'Anna Tirant". L'actuació de Pedrals serà el dissabte 11 d'agost a les 20:30 hores a l'exterior dels absis de la Col.legiata de Sant Vicenç. L'acte comptarà amb un petit refrigeri a càrrec del Parador Ducs de Cardona.

Pel que fa a la música, el Cicle Espais programarà una concert de jazz a càrrec del Cardona Jazz Quintet a la plaça Santa Eulàlia el dissabte 18 d'agost a les 9 de la nit. El Cardona Jazz Quintet està format per Alba Careta, Manolo German, Marc Mujal, Toni Lara i Nil Mujal. En finalitzar el concert es podran degustar diverses tapes.

La última cita del cicle arribarà el divendres 31 d'agost amb una nit d'òpera a càrrec d'Arçduo, amb la soprano Christina Koch i la pianista Trini Mujal. El parc del raval de Sant Joan acollirà el concert que començarà a dos quarts de 10 de la nit i que en finalitzar oferirà també un tast gastronòmic.

El Cicle Espais de Cardona està organitzat pels Amics de la Cultura de Cardona, la regidoria de Cultura de l'Ajuntament i el Grup de Teatre El Traspunt amb la col.laboració de la Comissió de Festes del Raval de Sant Joan.

Per veure el programa complet del Cicle Espais cliqueu aquí.

"