El segon bloc del taller" de cultura finalitza amb un gran èxit de participació"

Última revisió 16-11-2020 23:17
06/07/2012

Un total de 125 cardonins i cardonines han participat en el segon bloc del taller de cultura organitzat per l'Ajuntament de Cardona durant els mesos d'abril, maig i juny. El segon bloc d'activitats va organitzar un total de 6 tallers relacionats amb la cuina, l'artesania, la història, la fotografia i les sardanes.

Els tallers amb més participació van ser el de Cuina per sorprendre", el curs d'història local "Cardona més de mil anys d'història" i el taller d'elaboració de sabons artesanals. L'oferta cultural del taller es va completar amb un curs de fotografia avançada i un curs d'iniciació i un de perfeccionament de sardanes.

D'aquesta manera, el taller de Cultura tanca la seva primera edició havent programat un total de 11 tallers en els quals han participat 210 persones. La regidoria de Cultura de l'Ajuntament ha valorat molt positivament la iniciativa ja que ha permès ampliar i diversificar l'oferta cultural i lúdica del municipi i ha destacat també la bona acceptació que ha tingut entre la població.

"