Arriba la Flama del Canigó a Cardona

Última revisió 16-11-2020 23:17
21/06/2012

Durant la vigília de Sant Joan, arriba a Cardona la flama del Canigó, flama que encén els focs de la revetlla de sant Joan a Catalunya.

Per iniciar els actes, a les 20:00 h. hi haurà una ballada de Sardanes a càrrec de la cobla de Cardona a la plaça de la Fira.

La flama serà traslladada de la mà d'atletes cardonins i començarà el seu recorregut per la Coromina a les 20h, l'inici té lloc a l'esplanada de l'estació de servei, a continuació baixarà per la crta. de Manresa, per davant de les colònies Aramburu i girarà cap al c/Esglèsia, travessarà el pont i s'enllaçarà amb el c/ Sant Jordi a l'alçada del recinte industrial i finalment enfilarà camí fins a Cardona. Un cop a la vila, el recorregut serà des de l'avinguda del Rastrillo on pujarà pel c/Escasany fins a plaça Mercat, allà continuarà pel c/Major i baixarà pel c/ Doctor Merli on continuarà pel c/ Cambres per finalitzar a la Plaça de la Fira a les 21:00 hores.

Un cop a la plaça de la Fira, es realitzarà la lectura del manifest, l'encesa de la foguera i haurà fi de festa amb coca i mistela per a tothom.