Casal Multiesportiu, Esplaia't i Juga-la completen l'oferta d'activitats adreçada a infants i joves de Cardona durant l'estiu

Última revisió 16-11-2020 23:17
07/06/2012

Cardona oferirà aquest estiu tres programes d'oci, esport i educació adreçat a infants i joves d'edats compreses entre els 3 i els 16 anys. D'aquesta manera, la vila disposa d'un ampli i divers programa d'activitats per a tots els gustos i edats per als joves.

Casal Multiesportiu
Es realitzarà del 2 de juliol al 3 d'agost i està adreçat als joves de 7 a 16 anys. El Casal Multiesportiu, que organitza la Regidoria d'esports de l'Ajuntament, oferirà tot tipus d'activitats esportives com futbol, basquet, tennis, BTT jocs i activitats aquàtiques, patinatge o curses d'orientació. Les inscripcions estan obertes fins el 25 de juny i s'han de fer a l'Ajuntament de Cardona, de les 9 a les 13 hores, omplint la butlleta que hi ha als díptics informatius del Casal.

Díptic Casal Multiesportiu

Esplaia't
Els nens i nenes de 3 a 12 anys poden gaudir de l'Esplaia't que es durà a terme del 25 de juny al 17 d'agost. L'Esplaia't oferirà tallers, teatre, sortides, jocs, danses, contes, gimcanes i jocs d'aigua i està organitzat pels Serveis Socials de l'Ajuntament amb la cololaboració de Creu Roja de Cardona i Càritas de Cardona.

Les inscripcions s'han de fer a les oficines de Serveis Socials de 8:30h a 14h i de 17h a 20h a l'Esplaia't (C/Rodes, baixos). El termini d'inscripció finalitza el 21 de juny.

Díptic Esplaia't

Juga-la
El Casal d'Estiu Juga-la està organitzat per l'AMPA Joan de Palà i Juga-la i es realitzarà del 25 de juny al 31 d'agost a l'Escola Joan de Palà de la Coromina. Les inscripcions s'han de fer a partir de l'11 de juny, enviant un correu a jugala.jugala@gmail.com o trucant al 685698240. El Casal d'Estiu Juga-la compta ambla col.laboració de l'AMPA de l'Escola Mare de Déu del Patrocini i l'Ajuntament de Cardona.

Díptic Juga-la