Aquest divendres es lliuren a Cardona els Premis Bages Juvenils de Literatura

Última revisió 16-11-2020 23:17
22/05/2012

La Col·legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona acollirà aquest divendres la festa de lliurament dels vint-i-novens Premis Bages Juvenils de Literatura i els novens premis Vila de Cardona, de Narrativa Historicollegendària, que organitzen Òmnium Cultural del Bages i l'Ajuntament de Cardona.

L'acte és obert a tothom i se celebrarà divendres, 25 de maig, a dos quarts vuit del vespre a la Col·legiata de Sant Vicenç. En aquesta nova edició del certamen s'han presentat a concurs més de dos-cents treballs d'alumnes de les escoles de la comarca en les modalitats de poesia, narració curta i narrativa historicollegendària.

Durant l'acte s'aprofitarà també per presentar la publicació dels treballs seleccionats en la convocatòria d'enguany. La festa d'entrega dels premis comptarà amb l'actuació del duo dinàmic de folk-acústic format per Carles Ladron de Guevara (El Lladre) i Xevi Collado (Bob).

L'Alcalde de Cardona, Ferran Estruch, presidirà l'acte acompanyat del Director de la Institució de les Lletres Catalanes, Oriol Izquierdo i el President d'Òmnium Cultural del Bages, Jaume Puig.