Arriba a Cardona l'exposició sobre el món de la química Entre molècules""

Última revisió 16-11-2020 23:17
22/05/2012

La sala polivalent de la Biblioteca municipal Marc de Cardona acollirà del 23 de maig al 22 de juny l'exposició Entre molècules", una mostra dedicada al món de la química que vol divulgar els principis bàsics que regeixen aquesta ciència, així com les principals aportacions que ha fet al desenvolupament humà

L'exposició és gratuïta i està dirigida a tota la població, amb especial interès als estudiants d'ESO i Batxillerat. Al llarg dels 22 plafons expositius de què consta la mostra, l'espectador podrà veure la influència que la química ha tingut en el desenvolupament de la ciència en camps tant diversos com el medi ambient, la salut, l'energia o l'alimentació.

L'exposició "Entre molècules" ha estat realitzada pel Centro Superior de Investigaciones Científicas amb motiu de l'Any Internacional de la Química celebrat l'any 2011. La mostra arriba a Cardona gràcies a la col.laboració entre l'Ajuntament i l'empresa ERCROS i es podrà visitar durant les hores d'obertura de la biblioteca municipal.

"