Activitats cap de setmana

Última revisió 16-11-2020 23:17
11/04/2012

CAMINADA EN FAMÍLIA
Aquest diumenge 15 d'abril s'ha organitzat una caminada en família pels voltants de Cardona. La sortida serà a les 10 del matí des de la plaça de la Fira i el recorregut anirà cap a la placeta Sant Jaume, el passeig Mossèn Riba i cap al Parc de la Mare de la Font. Des d'aquí s'anirà cap a la Torre del Baró de Meer i finalment s'arribarà a la plaça de la Fira baixant pel Turó del Rossinyol. Durant la caminada, Jaume Barberà i Soler comentarà els elements d'interès cultural i natural que es troben pel recorregut.

L'activitat està organitzada per les AMPA's de l'Escola Mare de Déu del Patrocini, Mare de Déu del Carme i Joan de Palà amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cardona, la Fundació SHE i el Centre Excursionista de Cardona. Es recomana portar aigua abundant, alguna cosa saludable per menjar, gorra i calçat adequat

LA RUTA DE L'INFERN
El mateix diumenge s'ha organitzat una caminada pels escenaris de la novel·la "L'infern d'alabastre" de l'escriptor cardoní Jordi Santasusagna. Sota el títol de "Ruta de l'infern" els participants realitzaran un recorregut literari, històric i gastronòmic pels indrets de la novel·la "L'infern d'alabastre". L'activitat comença a les 11 del matí a la capella de la Pietat i el recorregut durarà unes dues hores aproximadament. El preu és de 8 euros per persona i les inscripcions es poden fer a la Llibreria Viñas, a la llibreria Mercat o enviant un mail a info@jordisantasusagna.com.