Les Caramelles de Cardona celebren l'arribada de Pasqua

Última revisió 16-11-2020 23:16
03/04/2012

Els caramellaires de Cardona tornaran a omplir la vila de Cardona amb els seus cants i balls anunciant l'arribada de la Pasqua. Serà aquest cap de setmana en una celebració en què les 4 colles caramellaires de Cardona sortiran pels carrers i barris del municipi per festejar la pasqua i l'arribada de la primavera.

Els caramellaires del Cant Coral l'Amistat cantaran dissabte a la tarda a la vila. Les Caramelles de Pagès ho faran dissabte a la tarda al barri de Segalers, diumenge al matí a la vila i diumenge a la tarda al barri de Segalers. La Colla Jove sortirà diumenge al matí a la vila i les Caramelles de la Coromina ho faran diumenge al matí a la Coromina i Cardona i dilluns al matí a la Coromina i rodalies.

Però el dia més celebrat de les Caramelles cardonines serà aquest diumenge 8 d'abril en què les 4 colles cantaran pel centre històric de la vila. La festa aplega més de 200 caramellaires joves i grans que mantenen viva aquesta tradició. A dos quarts de dues del migdia totes les colles cantaran davant de l'Ajuntament i com ja és tradició la cantada conclourà amb els membres de les 4 colles cantant la Sardana de Cardona.