L'Ajuntament i els Mossos d'Esquadra organitzen una xerrada sobre seguretat per a comerciants

Última revisió 16-11-2020 23:16
13/03/2012


L'Ajuntament de Cardona i els Mossos d'Esquadra van organitzar ahir a la tarda una jornada sobre seguretat adreçada als responsables i treballadors de comerços de la vila. Durant la xerrada, que es va fer a la sala de formació de l'Ajuntament, els Mossos van exposar les principals recomanacions a seguir en matèria de seguretat i van donar consells sobre com reduir els riscos de patir algun tipus de delicte.

Els Mossos van fer, també, molt d'èmfasis en què la cololaboració ciutadana és imprescindible per al coneixement dels delictes i per evitar-ne de posteriors, i van fer un repàs sobre els furts i delictes tipificats més freqüents que és donen en municipis similars al nostre. La jornada es va organitzar per tal de millorar la prevenció en seguretat ja que darrerament els robatoris han augmentat degut a la conjuntura econòmica actual.

El regidor de seguretat i comerç, Josep Tristany, va explicar que amb aquesta xerrada l'Ajuntament volia posar a l'abast del comerç de Cardona la màxima informació sobre com actuar en matèria de seguretat i, a més, va demanar la col.laboració del sector amb els Mossos d'Esquadra.