Cardona recull 114 donacions de sang

Última revisió 16-11-2020 23:16
13/03/2012

La població de Cardona va viure aquest diumenge una intensa i emotiva jornada de donació de sang que va comptar amb una notable participació dels veïns i veïnes de la vila i del teixit associatiu de Cardona. El pavelló municipal d'esports va ser l'espai habilitat per dur a terme la iniciativa que va començar a les 10 del matí i va finalitzar a les 3 del migdia.

Al final de la jornada es va assolir un total de 114 donacions de sang (116 oferiments) i a més, es va aconseguir la col.laboració de 10 nous donants de sang. Els organitzadors de l'acte van valorar molt positivament la xifra de donacions obtingudes i la participació de la societat cardonina a qui van agrair la seva solidaritat.

Al llarg de la jornada, nombroses persones van acostar-se al pavelló per donar sang i participar en la iniciativa que enguany va comptar amb la col.laboració de l'Escola Municipal de Música, Musicant que va oferir diverses actuacions musicals i la Colla de Grallers i Geganters de Cardona que van organitzar una ballada de gegants.

La jornada de donació de sang va ser organitzada pel Banc de Sang i Teixits, l'Ajuntament de Cardona, el Departament de Salut, l'Associació de donants de Sang del Bages, Creu Roja de Cardona, Cafès Gener, Regió 7 i Canal Taronja amb la participació de les entitats i els veïns i veïnes de Cardona. L'Ajuntament de Cardona agraeix la participació de tothom i destaca la importància d'aquest tipus d'accions per contribuir a sensibilitzar la població de la necessitat de donar sang.