L'alcalde de Cardona assisteix a la presentació del Projecte Banda Ampla Rural per Satèl.lit celebrat avui al Consell Comarcal del Solsonès

Última revisió 16-11-2020 23:16
03/02/2012

Aquest matí s'ha presentat a la seu del Consell Comarcal del Solsonès el projecte Banda Ampla Rural Satèl.lit (BAR-SAT) que impulsa la Generalitat amb l'objectiu de garantir l'accés a la banda ampla i a la telefonia en punts on fins ara no hi havia cobertura.

L'acte de presentació ha comptat amb la presència del Director General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, Carles Flamerich, el Director del pla Catalunya Connecta, Antoni Solé acompanyat pel President del Consell Comarcal del Solsonès, Joan Solà i diversos representants polítics locals entre els quals hi havia l'alcalde Ferran Estruch.

La tecnologia usada en el sistema de banda ampla rural per satèl.lit permet als particulars i a les empreses que no disposen actualment de cobertura de banda ampla disposar d'aquest servei. A més, segons les directrius del Pla Catalunya Connecta de la Generalitat, l'administració autonòmica es fa càrrec del cost d'alta i d'instal.lació dels equips necessaris. Per a més informació podeu consultar la pàgina web: http://www.catalunyaconnecta.cat.