L'activitat escolar se suspèn temporalment

Última revisió 16-11-2020 23:16
02/02/2012

Els centres educatius de Cardona suspendran temporalment l'activitat escolar a partir d'aquesta tarda i fins a proper avís com a conseqüència de la nevada i el fred intens del dia d'avui.

La decisió s'ha pres de manera consensuada entre l'Ajuntament i els directors dels centres escolars de Cardona (Escola Mare de Deu del Patrocini, Escola Mare de Déu del Carme, Escola Joan de Palà, Llar d'Infants municipal Aliret i Institut Sant Ramon) per tal de reduir els riscos que pot generar la situació meteorològica en les properes hores. Ajuntament i escoles demanen als pares que recullin els nens i nenes que encara són als centres abans de la tarda.

En les properes hores, l'Alcalde de Cardona, la regidoria de Protecció civil de l'Ajuntament i els responsables dels centres educatius de la vila decidiran si mantenen la suspensió de l'activitat escolar per demà divendres. Un cop presa la decisió s'informarà a la població a través de la pàgina web municipal, del telèfon de l'Ajuntament (939691000) i des dels centres educatius de Cardona.