Ajuts a projectes empresarials

Última revisió 16-11-2020 23:16
20/01/2012

L'Ajuntament de Cardona ha sumat la seva participació al programa Banc de Projectes del Bages que vol contribuir al desenvolupament de noves iniciatives empresarials a través de la concessió de microcrèdits.

El programa està gestionat pel Consell Comarcal del Bages i disposa de dues línies d'ajuts. Una primera línia -dotada amb 20.000 euros- està destinada a la creació de noves empreses, mentre que la segona línia, amb una dotació de 40.000 euros, està pensada per finançar els processos de creixement o ampliació de petites i mitjanes empreses. Els microcrèdits tenen un interès zero i es poden retornar en 4 anys. El termini per a la presentació de sol.licituds finalitza el 24 de gener.

L'Ajuntament de Cardona s'ha sumat al projecte oferint informació i assessorament sobre els microcrèdits a les persones emprenedores del municipi que vulguin optar als ajuts. L'Oficina de Promoció Econòmica de Cardona serà l'encarregada d'informar sobre les característiques dels ajuts, dels requisits per accedir-hi i dels tràmits per demanar-los amb l'objectiu d'afavorir la creació d'empreses i la reactivació del teixit empresarial a la vila.