Rotació a la presidència del Consorci Solsonès Cardona per al Medi Ambient

Última revisió 16-11-2020 23:16
27/12/2011

L'Ajuntament de Cardona va acollir el passat 12 de desembre de 2011 la Junta General Ordinària del Consorci del Solsonès i Cardona per al medi ambient en la qual es va aprovar el nomenament de la nova Presidència (president, vicepresident 1r i vicepresident 2n) i del secretari i/o interventor de l'ens,

La nova Junta de l'ens supramunicipal la presideix Joan Solà, president del Consell Comarcal del Solsonès, que relleva en el càrrec a l'alcalde de Cardona, Ferran Estruch. L'alcalde cardoní passa a ocupar la segona vicepresidència, mentre que l'alcalde de Solsona, David Rodríguez ocuparà la primera vicepresidència.

El president sortint del Consorci, Ferran Estruch, va remarcar la bona iniciativa que ha suposat la constitució de l'ens i va felicitar-ne els seus impulsors.

Per la seva banda, Joan Solà va estrenar la seva presidència mostrant la seva voluntat de continuar la bona tasca feta fins ara pel Consorci i va explicar que un dels objectius de futur de l'ens serà el de disposar d'una planta de compostatge. Finalment, Judit Cardona, regidora de medi ambient de l'Ajuntament de Solsona va destacar l'esforç i la bona feina de les tres administracions que conformen el Consorci.