La Federació d'Agroturisme de les Comarques d'Interior, amb seu a Cardona, distingida per la Generalitat

Última revisió 16-11-2020 23:16
23/12/2011


El departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya ha reconegut amb la Placa d'Honor del Turisme la Federació d'Agroturisme de les Comarques d'Interior (FACI), amb seu a Cardona i presidida pel cardoní Josep Soler.

Els guardons, que enguany arribaven a la seva 26a edició, reconeixen la trajectòria de professionals, empreses i entitats del sector turístic. L'acte de lliurament dels premis es va celebrar el passat 12 de desembre al Palau de la Generalitat.

Josep Soler va rebre la distinció de mans del president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, acompanyat del conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena. A l'acte hi van assistir també l'alcalde de Cardona, Ferran Estruch i el primer tinent d'alcalde Josep Tristany. Per part de la Generalitat, l'acte va comptar amb l'assistència de la directora general de Turisme, Marian Muro, i el director de l'Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa.

Constituïda l'any 1995, la FACI engloba 130 cases de turisme rural de les comarques del Bages, el Solsonès, l'Anoia, el Berguedà, la Segarra i Osona. El Govern va voler reconèixer així, la contribució de la FACI al desenvolupament d'un model d'agroturisme i turisme rural basat en la qualitat i el respecte pel medi ambient, el patrimoni natural, cultural i paisatgístic.