L'Ajuntament aprova el pla de sanejament financer

Última revisió 16-11-2020 23:16
20/12/2011

El Ple de l'Ajuntament de Cardona ha aprovat avui el Pla de sanejament financer que ha de permetre fer front al pagament de factures endarrerides, contenir i reduir la despesa corrent i frenar l'actual tensió de tresoreria.

El pla de sanejament, elaborat per l'equip de govern municipal, ha estat aprovat amb els vots a favor d'ERC, i l'abstenció de l'oposició (CiU i PSC) i és un dels principals punts del programa econòmic que l'executiu local va presentar en el transcurs de la sessió informativa sobre els comptes municipals que va organitzar el passat mes de novembre.

Així mateix, durant el Ple que s'ha celebrat a la una del migdia a l'edifici consistorial, s'ha acordat ajornar la votació dels pressupostos del 2012. Tot i que la voluntat de l'equip de govern municipal era que es sotmetessin a votació del Ple, finalment, i a petició dels grups de l'oposició, aquest punt ha estat retirat de l'ordre del dia. Amb els vots a favor de l'oposició i l'abstenció de l'equip de govern s'ha aprovat la proposta de portar la proposta a un proper ple municipal.

L'alcalde Ferran Estruch ha manifestat la voluntat de l'equip de govern d'elaborar uns pressupostos realistes i adequats a les necessitats actuals del municipi, i així mateix ha expressat la seva determinació de consensuar-los amb tots els grups municipals.