S'obre el concurs per a l'adjudicació de 6 habitatges de lloguer protegit al carrer Sant Miquel

Última revisió 16-11-2020 23:16
15/12/2011

La Generalitat de Catalunya a través de l'Agència Catalana de l'Habitatge obrirà aquest mes de desembre el concurs per a l'adjudicació de 6 habitatges de lloguer protegit a la vila. Amb aquest concurs la Generalitat espera facilitar l'accés a la vivenda a les persones amb rendes més baixes ja que en tractar-se d'un lloguer protegit ofereix la possibilitat de disposar d'un pis per sota del preu de mercat.

El procés d'adjudicació dels habitatges serà gestionat per la Generalitat de Catalunya i comptarà amb la col.laboració de l'Ajuntament de Cardona que serà l'encarregat d'informar de les condicions del concurs als possibles sol.licitants i de recollir les sol.licituds. Els pisos que es posen a concurs estan situats al carrer sant Miquel, número 47-53, i són propietat de l'Institut Català del Sòl.

Dels 6 habitatges, 3 tenen una superfície de 39,95 metres quadrats, 2 fan 43,60 metres quadrats, mentre que el restant té 51,89 metres quadrats. El preu del lloguer oscil.la entre 93,91 i 116,77 euros mensuals i el període de vigència del lloguer no podrà superar els 5 anys.

Per optar a la concessió d'un d'aquests habitatges cal estar empadronat a Cardona, tenir nacionalitat espanyola o permís de residència vigent i no disposar de cap altre habitatge en propietat. A més, d'aquests requisits és necessari que els ingressos de la unitat de convivència siguin superiors a 8.000 euros nets anuals i inferiors a 4,21 vegades l'IRSC, que és el barem que fixa la Generalitat a l'hora d'atorgar aquest tipus d'habitatges.

El període de presentació de sol.licituds s'obrirà el dia 19 de desembre i s'allargarà fins el 27 de gener. Les sol.licituds s'han de presentar a l'Ajuntament de Cardona de dilluns a divendres de les 10 a les 13:30 hores a l'Oficina del nucli antic. Per a més informació es pot trucar al 93 868 40 49 o enviar un correu electrònic a ramirezmv@cardona.cat.