Cardona organitza una jornada solidària per recollir aliments i roba per a les persones necessitades

Última revisió 16-11-2020 23:16
29/11/2011

Aquest dissabte 3 de desembre se celebrarà a Cardona una jornada solidària amb l'objectiu de recollir aliments i roba per a les famílies de la vila que més ho necessiten. Amb aquesta iniciativa, que impulsa Càritas Parroquial de Cardona, s'espera conscienciar a la població de la importància de fomentar valors com la solidaritat, l'ajuda i la cooperació entre les persones.

La jornada, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Cardona, l'Agrupament Escolta Hug Folc, les AMPA's dels centres educatius cardonins i Creu Roja de Cardona, es desenvoluparà a la plaça del Comte Guifré el Pelós-davant la Biblioteca municipal Marc de Cardona- durant tot el matí i comptarà amb diverses activitats lúdiques per a petits i grans.

Els actes començaran a dos quarts d'onze del matí amb un esmorzar popular. A més, l'Agrupament Escolta Hug Folc serà l'encarregat d'organitzar jocs i activitats per als més petits, mentre que les AMPA's de Cardona organitzaran una lectura de contes solidaris a la Biblioteca municipal. Durant tot el matí es podrà visitar una exposició sobre solidaritat i cooperació a la sala polivalent de la biblioteca municipal que restarà oberta, en horari de biblioteca, fins el dia 18 de desembre.

Durant tot el matí les persones que ho desitgin podran fer la seva aportació al recapte deixant aliments, roba i productes de neteja als dos punts de recollida que s'instal.laran a la plaça. Pel que fa als aliments, es podran portar tot tipus de productes menys pasta i arròs ja que se n'ha recollit una gran quantitat. A més d'organitzar el recapte, Càritas de Cardona gestionarà el lliurament dels productes recollits entre les famílies que travessen dificultats a conseqüència de la crisi.

Tant l'Ajuntament de Cardona, com Càritas i la resta d'entitats que impulsen la jornada solidària han fet una crida als veïns perquè se sumin a la iniciativa. Així mateix, Càritas de Cardona continuarà la recollida productes de primera necessitat mentre duri la campanya de Nadal.