L'Ajuntament es reuneix amb el sector turístic de Cardona per impulsar noves accions de promoció turística

Última revisió 16-11-2020 23:16
19/10/2011

L'Ajuntament de Cardona vol potenciar les accions de promoció econòmica vinculades a l'àmbit turístic de la vila ateses les possibilitats que aquest sector té en l'economia del municipi. A tal efecte, l'alcalde Ferran Estruch, acompanyat de la gerent de la Fundació Cardona Històrica i la tècnica de promoció econòmica, es va reunir ahir amb els representants d'establiments turístics de Cardona per exposar-los les línies de treball que l'Ajuntament vol impulsar en els propers anys.

A la trobada hi van assistir una vintena de professionals del sector turístic cardoní, a més dels representants de la Unió de Botiguers i Comerciants i de l'Associació d'Empresaris i va servir, també, per conèixer de primera mà les necessitats i les inquietuds del sector.

Segons va explicar l'alcalde, la intenció de l'Ajuntament és seguir impulsant actuacions de promoció turística i fer-ho desenvolupant noves estratègies que permetin millorar l'impacte econòmic del turisme que actualment té la vila. L'objectiu principal és aprofitar l'atractiu turístic del castell, la muntanya de sal o el nucli antic per tal que els visitants facin estada a la vila i aprofitin els seus recursos turístics i comercials. Finalment, Ferran Estruch va convidar als agents turístics de Cardona a mantenir una col.laboració fluida i constant amb l'Ajuntament.

A banda de valorar positivament les propostes plantejades, els assistents a la trobada van plantejar altres iniciatives de dinamització turística orientades a l'oci i a l'activitat lúdica com rutes a peu o a cavall o itineraris de natura i salut, unes propostes que els responsables municipals van veure amb molts bons ulls.