Demà es presenta a Cardona el lipdub de la salut de la Fundació SHE

Última revisió 16-11-2020 23:16
30/09/2011

El Teatre Els Catòlics acollirà demà dissabte 1 d'octubre la presentació del lipdub de la salut que es va gravar el passat 29 de juliol a Cardona. L'activitat és gratuïta, començarà a les 5 de la tarda i s'allargarà fins a les 7. En aquestes dues hores s'anirà reproduint de forma successiva el lipdub que va impulsar la Fundació SHE, així com els dos making-of realitzats per la productora audiovisual de Cardona E2S Produccions, responsable de l'enregistrament del lipdub, i el Cinema Amateur. Els tres documents tenen una durada de mitja hora aproximadament.

A més, el lipdub de la salut també es podrà veure a la web del Programa SI! de la Fundació SHE a partir del dilluns 3 d'octubre.

L'objectiu del lipdub és el d'afavorir la promoció dels hàbits de vida saludables i la bona alimentació des de la infància i es va gravar en el marc de la segona edició de la Jornada SHE, que organitza a Cardona la Fundació SHE, presidida pel Dr. Valentí Fuster. L'activitat va comptar amb la col.laboració de l'Ajuntament de Cardona i la Fundació Port Aventura, a més de la implicació d'un gran nombre d'entitats i associacions de la vila cardonina. Els nens i nenes de les escoles cardonines, juntament amb escolars de Súria, sant Joan de Vilatorrada i Solsona van ser els actors protagonistes del muntatge audiovisual compartint escenes amb els populars personatges de Barri Sèsam.