La Col.legiata de Sant Vicenç acull demà un concert de l'Acadèmia Internacional de Música de Solsona

Última revisió 16-11-2020 23:16
16/08/2011

L'Acadèmia Internacional de Música de Solsona (AIMS) actuarà demà dimecres, 17 d'agost, a Cardona en el marc del festival que durant aquest mes d'agost està portant a terme per diverses localitats de la Catalunya central.

L'AIMS actuarà a la Col.legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona amb una formació de professors, alumnes solistes i l'Orquestra de Cambra d'AIMS, sota la direcció d'Alexander Anissimov. El recital començarà a les 10 de la nit i el programa musical inclou la serenata per a cordes en mi major, d'Antonín Dvorák i el concert en sol menor per a viola i orquestra, d'Antonio Vivaldi, a més d'altres obres clàssiques. Les entrades tenen un preu de 15 euros i es podran adquirir una hora abans del concert a la Col.legiata.

Aquest és el segon any que l'Ajuntament de Cardona i l'AIMS, amb la col.laboració del Parador, organitzen conjuntament un concert de l'Acadèmia Internacional de Música de Solsona a la vila ducal. L'AIMS celebra enguany els 10 anys des de la seva creació amb una àmplia agenda de concerts que portarà a mestres i alumnes a oferir un total de 26 concerts durant aquest mes d'agost.