Nou intercanvi amb Cardona de l'Uruguai

Última revisió 16-11-2020 23:15
09/08/2011

Amb la mirada posada en continuar estrenyent la cooperació entre les dues poblacions, la Cardona catalana i la Cardona uruguaiana han impulsat un nou intercanvi cultural que permetrà a un jove de la Cardona americana fer una estada d'un mes a la vila ducal.

El nou becari uruguaià serà a Cardona del 2 de setembre al 2 d'octubre on podrà conèixer la realitat social i cultural de la vila. Per aquest motiu l'Ajuntament ofereix a les famílies que ho vulguin la possibilitat d'acollir a casa seva al becari uruguaià mentre dura la seva estada a Cardona, que, a més, coincidirà amb la celebració de la Festa Major de Cardona.

L'Ajuntament us anima a participar en aquest intercanvi cultural
Les famílies que vulguin participar en aquesta iniciativa es poden posar en contacte amb l'Ajuntament de Cardona trucant al 938691000 o bé a través del correu electrònic: cardona@cardona.cat. El becari, de nom Federico Pereira, té 23 anys i és llicenciat en Comunicació. Durant la seva estada a Cardona coneixerà el funcionament del govern municipal, a més de prendre contacte amb les entitats i les empreses que formen el ric teixit associatiu i empresarial de la vila.

Les famílies acollidores tindran entrades gratuïtes per tots els actes de Festa Major i de la resta d'activitats que programi l'Ajuntament mentre dura l'estada a Cardona del becari uruguaià.