Cardona organitza un lipdub per promoure la salut integral

Última revisió 16-11-2020 23:15
22/07/2011

Amb l'objectiu de promoure els hàbits de vida saludables i la bona alimentació des de la infància, la Fundació SHE (Foundation for Science, Health and Education) que impulsa el Dr. Valentí Fuster, reunirà el proper divendres, 29 de juliol, prop de 400 nens i nenes a Cardona per enregistrar un lipdub amb la salut com a eix central.

La iniciativa s'emmarca en la segona edició de la Jornada SHE que organitza la Fundació SHE a la vila cardonina i que, enguany, tindrà com a principal alicient la gravació del lipdub de la salut. Durant tot el matí els nens i nenes de les escoles cardonines, juntament amb escolars de Súria, sant Joan de Vilatorrada i Solsona, faran d'actors i seran els protagonistes del lipbud, consistent en la gravació d'un vídeo musical en el qual els participants ballen i canten, fent playback, una cançó des del principi fins el final.

Els personatges de Barri Sèsam a Cardona
A la jornada hi participaran també els populars personatges de Barri Sèsam (Epi, Blas, Coco, Elmo, el monstre de les galetes i Zoe) que col.laboren amb la Fundació SHE per promoure els hàbits de vida saludables. La cançó escollida per acompanyar el lipdub és la famosa Moving, del grup Macaco, que ha versionat expressament per a l'ocasió la banda cardonina Backstage. La coreografia que acompanyarà el lipdub ha estat ideada per Mari Àngels Riu, del gimnàs Daina de Cardona i comptarà amb la col.laboració del grup de teatre El Traspunt i les Bruixes de Cardona.

Els nens i les nenes que es vulguin apuntar a l'activitat han de recollir i omplir el full d'inscripció i l'autorització pels drets d'imatge que es pot recollir al forn de pa del carrer Escasany de Cardona.

La 2a Jornada SHE compta amb la col.laboració de l'Ajuntament de Cardona i la Fundació Port Aventura, a més de la implicació d'un gran nombre d'entitats i associacions de Cardona. El actes es completaran amb els parlaments de l'alcalde de Cardona, Ferran Estruch i el Dr. Valentí Fuster, president de la Fundació SHE, davant el monument al Comte Borrel II a la una del migdia.