Les Caramelles de Cardona celebren l'arribada de la Pasqua

Última revisió 16-11-2020 23:15
15/04/2014

Aquest cap de setmana Cardona celebrarà la Pasqua amb els cants i els balls de Caramelles. Les cantades de Caramelles començaran dissabte a la tarda amb els Caramellaires de Pagès cantant pel veïnat de Coma. A partir de les 6 de la tarda el Cant Coral l'Amistat cantarà pel centre històric. A la nit, la Coral Cardonina i l'Escolania parroquial cantaran a la Plaça Mercat i a la plaça de la Fira de dalt, després de la Vetlla Pasqual.

Diumenge al matí serà el torn dels Caramellaires de la Coromina que cantaran pel poble de la Coromina i, a partir de les 10 del matí, totes les colles de caramellaires cantaran pel centre històric de Cardona. A les 13:30 es farà la tradicional trobada de colles davant de l'Ajuntament i en acabar es cantarà la Sardana de Cardona.

Diumenge a la tarda els Caramellaires de Pagès cantaran pel veïnat de Coma i dilluns al matí els Caramellaires de la Coromina canten pel poble i voltants de la Coromina.
La festa de Caramelles de cardona reuneix més de 200 caramellaires joves i grans que mantenen viva aquesta tradició que celebra l'arribada de la Pasqua i la primavera.

Cliqueu aquí per veure el programa d'actes.