L'Ajuntament i la Comissió Social posen en marxa aquest juliol el programa d'activitats juvenils Xprem l'estiu!""

Última revisió 16-11-2020 23:15
04/07/2011

La Comissió Social i l'Ajuntament de Cardona han posat en marxa un nou programa d'activitats destinades al jovent cardoní que sota el títol Xprem l'estiu" es portarà terme aquest mes de juliol. "Xprem l'estiu!" constarà en aquesta primera edició d'un total de 6 tallers adreçats a joves a partir de 12 anys d'edat. El programa permetrà oferir al jovent cardoní noves activitats de lleure i acostar disciplines com la dansa el circ o els castells a la gent jove del municipi.

Precisament "Xprem l'estiu!" començarà aquest dimecres, 6 de juliol, amb un taller de castells a càrrec de les colles castelleres Salats de Súria i Castellers de Solsona que continuarà el dia 13 de juliol. La següent activitat consistirà en un taller de sevillanes que impartirà l'11 de juliol la Casa d'Andalusia de Cardona. El dia 18 es realitzarà un taller de danses del món, impartit per Montse Mujal i el dia 20 hi haurà un taller de circ a càrrec d'Ecolúdic. El programa "Xprem l'estiu!" finalitzarà amb un taller de graffitis els dies 25 i 27 de juliol a càrrec d'Elies Xandri.

Totes les activitats són gratuïtes, a excepció del taller de grafittis que tindrà un cost de 5 euros per participant. La informació i les inscripcions es poden fer als Serveis Socials de Cardona (carrer Rodes, 16) de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, o bé abans de començar cada taller.

Tant l'Ajuntament com la Comissió Social de Cardona esperen que el projecte "Xprem l'estiu!" contribueixi a oferir als joves de Cardona noves propostes d'oci i lleure amb la mirada posada en la lluita contra les drogodependències i el foment dels hàbits de vida saludables, especialment entre la gent jove del municipi.

Podeu veure el programa d'activitat i tallers complet clicant aquí.


"