El casal multiesportiu tanca l'edició més participada

Última revisió 16-11-2020 23:15
09/08/2010

Un total de 140 nens i nenes d'entre 7 i 15 anys han participat enguany en les activitats del casal multiesportiu que organitza l'Ajuntament de Cardona durant les vacances d'estiu.

La sisena edició del casal multiesportiu, que es va desenvolupar entre el 5 de juliol i el 6 d'agost, ha estat la més participada des que es va posar en marxa aquesta iniciativa, fet que confirma l'alt grau d'acceptació que el casal té entre el jovent i les famílies cardonines.

En l'edició d'enguany, a banda de les habituals activitats esportives com voleibol, futbol o handbol, el casal ha programat diverses excursions i sortides pels entorns de Cardona. A més, s'ha ampliat també la durada del casal, fet que ha permès als nens i nenes fer una setmana més d'activitats.

Festa del casal multiesportiu i cloenda dels cursets de natació

Les activitats del casal multiesportiu 2010 de Cardona finalitzaran el proper 27 d'agost amb una festa per a tots els nens i nenes que hi han participat. La festa se celebrarà a les instal.lacions de la piscina municipal i es farà conjuntament amb els actes de cloenda dels cursets de natació. La jornada començaran a les 10 del matí i hi haurà un esmorzar popular i una exhibició de natació. L'entrada a la piscina serà gratuïta fins a les dues del migdia i tothom hi és convidat.