Nou ordenament del trànsit als carrers de la Mare de Déu del Carme, Pietat i Pau Casals

Última revisió 16-11-2020 23:15
02/08/2010

L'Ajuntament de Cardona introduirà nous canvis en la circulació de vehicles als carrers de la Mare de Déu del Carme, Pietat i Pau Casals a partir de les 8 del matí del proper dimecres 4 d'agost. Els canvis permetran reordenar la mobilitat de la zona amb l'objectiu de millorar la fluïdesa i la seguretat del trànsit en aquestes vies de comunicació.

D'aquesta manera, es completa la reordenació feta fa uns mesos al carrer Pau Casals que va permetre augmentar el nombre de places d'aparcament a tocar del nucli antic.

Canvis específics en el sentit de circulació dels carrers

El carrer Pau Casals passarà a ser -en el tram comprès entre la carretera del Miracle fins a la cruïlla amb el carrer de la Mare de Déu del Carme- d'un únic sentit de pujada. La resta del carrer -fins al portal de Sant Miquel- mantindrà els dos sentits de circulació. Per la seva banda, el carrer de la Mare de Déu del Carme invertirà el seu sentit i passarà a ser exclusivament de pujada, mentre que el carrer de la Pietat mantindrà el doble sentit de circulació. Així, els vehicles que arribin a la cruïlla dels carrers de la Mare de Déu del Carme i Pau Casals provinents del carrer de la Pietat hauran de dirigir-se obligatòriament cap al carrer de la Mare de Déu del Carme.

Amb aquests canvis, que s'aplicaran a partir de les 8 de matí del dimecres 4 d'agost, la principal via de sortida per als vehicles provinents dels carrers de la Pietat, Mare de Déu del Carme i Pau Casals serà el carrer Pasqual Madoz.

La nova reordenació dotarà aquesta part de la vila d'un sistema de circumvalolació del trànsit que permetrà agilitzar la circulació en tota aquesta zona, millorar la seguretat dels vianants i facilitant, l'accés a la zona equipamental de Cal Badia i al Cololegi Mare de Déu del Carme. L'Ajuntament recomana als conductors i als vianants que adoptin la màxima precaució a l'hora de circular per aquesta zona en els dies posteriors a l'entrada en funcionament de la nova circulació.