Presenten el conte infantil El Ramon i el màgic de la sal" a l'interior de la Muntanya de Sal de Cardona"

Última revisió 16-11-2020 23:15
04/06/2010

L'interior del Parc Cultural de la Muntanya de sal serà l'escenari de la presentació del conte infantil El Ramon i el màgic de la sal" als alumnes de parvulari i primària dels centres escolars de Cardona.

L'acte se celebrarà dilluns vinent, 7 de juny, amb la participació dels escolars de P3 i fins a 2n de primària de les escoles de Cardona.

Amb aquesta presentació, els responsables de l'edició del conte, l'Ajuntament de Cardona i la Fundació Cardona Històrica, volen apropar la muntanya de sal de Cardona, protagonista del llibre, al públic infantil de la vila.

"El Ramon i el màgic de la sal", escrit per Roser Sucarrats i il.lustrat per Mercè Porredon pretén explicar de manera amena i entenedora la rellevància geològica del diapir de Cardona i a la vegada ensenyar als més joves els valors d'estima i respecte cap aquest espai natural. La presentació anirà acompanyada de l'explicació del conte a càrrec de Roser Sucarrats, una de les autores del llibre.

La publicació del llibre infantil sobre la muntanya de sal s'emmarca dins el projecte de recuperació del patrimoni natural i cultural de Cardona impulsat des de fa uns anys pel consistori cardoní.

"