L'Ajuntament aconsegueix el concert econòmic per un total de 40 places de la Residència Sant Jaume

Última revisió 16-11-2020 23:15
30/12/2009

La Residència per a la tercera edat Sant Jaume de Cardona ha obtingut la concertació econòmica per part de la Generalitat de 40 places residencials, fet que garantirà l'atenció geriàtrica cap a les persones o famílies que fins ara no disposaven dels recursos suficients per poder accedir a aquest servei.

L'acord es va formalitzar el passat mes de desembre entre l'alcalde de Cardona, Josep Maria Sala i la directora general de l'Institut d'Assistència i Serveis Socials de la Generalitat, Carolina Homar en signar el conveni que fixa l'adjudicació definitiva de 40 places residencials per a persones grans depenents en règim de concert.

D'aquesta manera, la Residència Sant Jaume disposa de la solvència econòmica necessària per mantenir el servei durant els popers anys i amplia fins a 40 el nombre total de places concertades que fins a l'actualitat era de 25. L'increment de 15 noves places permetrà millorar el servei d'assistència geriàtrica del municipi, especialment per aquelles persones o famílies que disposen de menys recursos.