Arriba la Festa Major del Castell

Última revisió 16-11-2020 23:14
31/08/2009

Avui s'inicien els actes de celebració de la Festa Major del Castell amb la celebració de la missa en veneració a Sant Ramon. L'ofici religiós començarà a les 11 del matí a la Capella de Sant Ramon del Castell on també es cantaran els goigs en honor del Sant.

Però el gruix dels actes programats per la Festa Major del Castell d'enguany se celebraran diumenge vinent al Castell de Cardona. Els actes del dia 6 s'iniciaran a les 11 del matí amb una missa solemne a la Cololegiata del Castell i amb l'actuació dels Trabucaires de Sant Ramon de Cardona. La Coral cardonina cantarà els Goigs en honor a Sant Ramon Nonat. A la tarda s'oferirà un concert de música de cambra a càrrec de Simpàtic Quintet" a la Cololegiata del Castell. Clourà la festa una ballada de Sardanes a càrrec de la Cobla de Cardona. Al Pati Ducal.

A continuació es detallen els actes del programa de la Festa Major del Castell d'enguany:


Programa d'actes de la Festa Major del Castell 2009

- 31 d'agost: A les 11 del matí, missa en veneració de la Relíquia del Sant i cant dels Goigs a la Capella de Sant Ramon del Castell.

- 6 de setembre: A les 11 del matí, commemoració del Santíssim Miracle de l'Eucaristia a la Cololegiata del Castell. Missa solemne, cant dels Goigs i veneració de la Relíquia del Sant. Canta la Coral Cardonina. Abans de la missa, actuació dels Trabucaires de Sant Ramon de Cardona.

- A les 6 de la tarda, concert de Música de Cambra a càrrec de "Simpàtic Quintet, amb 5 músics de la Banda de Música de Cardona. A la Cololegiata del Castell.

- A les 7 de la tarda, Sardanes a càrrec de la Cobla de Cardona. Al Pati Ducal.

"