Cardona celebrarà aquest dissabte la Primera Fira d'Entitats de la vila

Última revisió 16-11-2020 23:14
16/04/2009

La Plaça de la Fira de Cardona acollirà aquest dissabte 18 d'abril la primera fira d'entitats del municipi en la que hi participaran més de quaranta entitats i associacions de la vila. La Fira d'Entitats està organitzada per l'Ajuntament, la Comissió Social i el teixit associatiu de Cardona amb l'objectiu de mostrar les activitats que porten a terme les entitats cardonines i donar-les a conèixer a la població, sobretot entre els més joves.

El tret de sortida de la Fira serà a partir de les 10 del matí, moment en què les entitats participants començaran a muntar els seus estands. Al llarg del matí s'ha programat diverses activitats adreçades a totes les edats entre les que destaquen un corre de bou infantil pels més petits, un campionat d'exhibició d'escacs, una mostra de sevillanes o una xerrada sobre transport públic. Una exhibició per part dels membres de la unitat canina dels Mossos d'Esquadra clourà els actes del matí.

Els actes es reprendran a partir de les 4 de la tarda amb la inauguració oficial de la Fira a càrrec de l'alcalde i la corporació municipal i posteriorment es podran visitar els estands de les entitats. Durant tota la tarda continuaran les activitats paraloleles amb tallers infantils pels més petits, un cafè-concert a càrrec dels alumnes de l'escola de música Musicant, una xerrada sobre drogodependències i un concert d'havaneres. A partir de les 8 del vespre es celebrarà una acte de reconeixement a les entitats de Cardona i seguidament hi haurà un espectacle teatral. La Fira s'acabarà amb un sopar popular i un concert musical.

Per consultar la programació cliqueu aquí