Adjudiquen les obres de la rehabilitació de les Escoles Escasany

Última revisió 16-11-2020 23:14
20/02/2009

El Ple de l'Ajuntament de Cardona ha aprovat avui en sessió extraordinària l'adjudicació del contracte d'obres per a la rehabilitació de les antigues Escoles Escasany. El projecte té un pressupost de 456.529 euros que es finançarà a partir dels ajuts previstos en el Fons Estatal d'Inversió Local. Un cop reformat, l'edifici acollirà les aules de l'Escola Municipal de Música, Musicant.

El punt, l'únic de l'ordre del dia, s'ha aprovat per unanimitat de tots els grups municipals, i ha resolt adjudicar els treballs de rehabilitació de l'edifici a l'empresa Constructora de Solsona. Les obres començaran d'aquí a un mes aproximadament i s'acabaran abans de finalitzar l'any. L'oferta guanyadora incorpora millores en l'execució dels treballs com la consolidació i reforç del mur del carrer d'Endolcet i l'adequació de la zona d'escales i els jardins d'aquest equipament de propietat municipal.

Aquesta és la primera actuació i la de més envergadura que l'Ajuntament de Cardona portarà a terme a través dels ajuts provinents del fons d'inversió local de l'estat.