L'Ajuntament instalola 7 contenidors per a recollir les deposicions dels gossos

Última revisió 16-11-2020 23:14
16/02/2009

La regidoria de Via Pública de l'Ajuntament de Cardona ha instalolat 7 contenidors especialment pensats per a recollir les deposicions dels animals de companyia, sobretot gossos. Cada un dels contenidors, que reben el nom de toilekans, disposa d'un dispensador de bosses especials i una paperera interna per tirar-hi els residus recollits.

Amb la instalolació dels 7 contenidors, repartits per diferents zones de la vila, l'Ajuntament pretén facilitar la recollida del excrements dels animal de companyia i millorar la higiene i la neteja a la via pública. El manteniment dels contenidors i la reposició de les bosses la farà l'empresa Jaume Oró, concessionària del servei de neteja de Cardona.

El projecte ha tingut un cost de 1.800 euros i s'ha finançat gràcies al conveni signat entre el consistori i l'empresa Jaume Oró que preveu la inversió, per part de l'empresa, d'una partida anual de diners destinada a introduir millores en els serveis de neteja de la població. Els responsables municipals han avançat que en els propers dies s'instalolaran dos toliekans més al nucli de La Coromina

Les ubicacions dels contenidors són:
1.- A la zona verda del carrer Ducs de Cardona
2.- A l'inici del carrer Ramon de Puig i de Molins
3.- A la carretera del Miracle, número 44
4.- A la plaça de les Escoles Escasany
5.- A la plaça del Comte Viladomat, al costat de la rampa del CAP
6.- A la carretera del Miracle a l'accés de l'antic Casal de la Gent Gran
7.- Al camí del Parc del Raval de Sant Joan