La Coral Cardonina celebra aquest diumenge l'acte central del seu cinquantenari

Última revisió 16-11-2020 23:14
10/10/2008

L'església Parroquial de Sant Miquel serà l'escenari del concert que la Coral Cardonina oferirà aquest diumenge per commemorar els 50 anys de vida de l'entitat. El concert començarà a les 7 de la tarda, és obert a tots els públics i preveu reunir tots els cantaires que han format part de la Coral des l'any de la seva fundació, el 1958.

La jornada de commemoració del cinquantenari anirà precedida d'una una missa, un dinar popular i dos assaigs previs al concert. La Coral interpretarà, sota la direcció de mossèn Josep M. Casafont diverses peces del seu repertori i al final del concert tots els cantaires que han passat per la coral al llarg dels 50 anys de la seva existència interpretaran conjuntament el Cant de la Senyera i la Sardana de Cardona. Al concert hi participarà, també,la Banda de Cardona. El president de l'entitat, Jesús Ratera ha explicat que serà un jornada de retrobament entre les moltes persones que, en un moment o altre han, estat vinculades a la coral. L'organització espera que hi assisteixin unes 150 persones.

Els actes de commemoració del cinquantenari de la Coral Cardonina van començar el passat 4 de setembre amb el concert que el Cor Monteverdi de Budapest (Hongria) va oferir al teatre Els Catòlics. L'acte més emotiu però, serà la jornada commemorativa que se celebrarà aquest diumenge. La Coral Cardonina està formada en l'actualitat per una trentena de persones i participa en diversos actes i celebracions que s'organitzen a la vila al llarg de l'any. També actua en les misses més importants i ofereix concerts especials pe Santa Cecília, per Setmana Santa i Nadal.